• Om os

 • Malerfirmaet ARES blev etableret for 21 år siden. ARES drives af malermester, projektleder P. T. Madsen med mere end 25 års erfaring sammen med dygtige, fleksible, loyale og glade medarbejdere.

  Firmaets filosofi er, at kunden skal have leveret et godt stykke håndværk til tiden, samtidig med at medarbejderne har et godt arbejdsmiljø. Trivsel, miljø og kvalitet hænger som bekendt sammen.

  Vi udfører alt malerarbejde: Lejligheder, ombygninger og renoveringer, kontorer, udvendige vinduer, entrepriser, og der ud over tapetarbejde, dekorationer og ?? som noget anderledes ?? maler vi med allergivenlige produkter.

  Det er vores mål, at vi gerne vil deltage i et fornuftigt samarbejde med bygherre, arkitekt, hovedentreprenør, brugere og øvrige entreprenører om planlægning, styring og økonomi i et tæt samarbejde fra start til slut. For at dette kan lade sig gøre, kræver det, at alle deltager i et aktivt inspirerende samarbejde med åbent sind mod det fælles mål.

  På grundlag af projektmaterialet planlægges en kvalitetsstyring, der følges op under byggeprocessen.

  Denne styring bliver udført i form af modtagekontrol af materialer, proceskontrol under arbejdets udførelse og slutkontrol.

  Omfang og udførelse vurderes ved hver enkelt sag, således at der forefindes præcise udførelsesanvisninger m.m. På denne måde sikres en god håndværkmæssig kvalitet, der hele tiden følges op, hvorved eventuelle fejl bliver forebygget.